Info

Algemene info

KinkFaktory is een kinky feest voor open minded mensen waar iedereen zich van zijn meest kinky zijde laat zien. Respect voor elkaar staat voorop. De dresscode speelt hier een belangrijke rol in. Iedereen is vrij om te zijn wie hij/zij wil zijn. KinkFaktory vindt plaats in een oude graanfabriek met diverse zalen. Aan de nieuwe indeling wordt nog gewerkt maar in vorige edities stonden een dance pitt centraal, was er een ruime speelruimte met BDSM-speeltoestellen, een lovelounge, een chill-area, een omkleedruimte, een fotobooth en een rookruimte. Ook waren er vele erotische getinte belevenissen, waaronder de NL kampioen bodypaint, een unieke dildo-fiets, opwindende Sybian-games, een fetish fotobooth, fetish-modellen, een VJ met erotische beelden, een single-tail zweep demonstratie, een paaldansact, een latex modeshow en nog veel meer. Dit alles droeg bij aan een unieke erotische festivalsfeer. Parkeren kan gratis in de buurt, er is plaats voor max. 450 gasten. De gratis afterparty werd gehost door Erotheek3000.

De muziek is techno/tech house. De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.

KinkFaktory is een feest voor en door kinksters. Wil je meehelpen, heb je een talent, wil je iets doen op KinkFaktory, of heb je leuke ideeën die je graag verwezenlijkt ziet, neem dan contact op via het contactformulier. We love your input.

Onze filosofie

KinkFaktory komt voort uit onze passie voor de veelzijdigheid van de erotiek, een veelzijdigheid die we in de moderne maatschappij maar moeilijk kunnen tonen, maar die absoluut een prachtige plek verdient.
Met dit nieuwe feest in een oude fabriekshal bieden we je een plek om erotiek op jouw manier te beleven, waar je geïnspireerd raakt door de shows, de muziek, sfeer, de belevenissen, de andere gasten. Een plek ook waar het uiten van je fetish, van je kink, van je sexuele voorkeuren, gewaardeerd wordt. Hier kun je daadwerkelijk vrij zijn, of je nu hetero, homo, drag, bi, genderfluid, bdsm’er, swinger, latex-fetishist bent; KinkFaktory biedt de vrijheid om je stoute dromen en duistere fantasieën waar te maken.

KinkFaktory is de plek om mensen te ontmoeten met dezelfde interesses, waar je je niet in hoeft te houden om je duistere kant te tonen en waar je je wildste fantasieën kunt bespreken en beleven. Sterker nog, op KinkFaktory kun je ook de erotische belevenis van anderen aanschouwen, en je hierdoor laten inspireren. Op die manier willen wij met KinkFaktory een bijdrage leveren aan het genot en de seksuele vrijheid van onze gasten.

Locatie

De Lokatie voor Kinkfaktory IV zal ter zijner tijd bekend worden gemaakt.

Huisregels

 • Minimum age 21 years.
 • Drugs is prohibited
 • No cameras. We will have a house photographer in the dance area, who will be able to take your photograph if you wish, but to maintain the privacy of our guests we request that no cameras (including camera phones) are used in the dungeon area.
 • KinkFaktory has a separate dungeon/play area. Please don’t socialize (loudly) in the play area. You will be asked to leave the dungeon space if your behavior is inappropriate.
 • The KinkFaktory dungeon safe word is “RED”.
 • Several Dungeon Masters will supervise the dungeon. They have powers to end or prevent play they judge inappropriate, dangerous, messy or otherwise not fitting the KinkFaktory dungeon. No Discussions!
 • Please do not enter or comment or interfere with other people scenes (if not asked by them)
 • Guests shall wipe down equipment after use and prepare it for the next players.
 • Wankiness (masturbating when not in scene) will not be tolerated.
 • Due to the limitations of the venue, sharps/blood play, wax play, fire play & golden showers are not allowed.
 • If you have any questions or need help in any way, always feel free to ask the Dungeon Master
 • Entering KinkFaktory implies agreeing with the these rules and behaving accordingly.